Da chiar ei! De unde si pana unde acest nou trend? Pai cum ar spune unii, de ce nu?

Sa presupunem ca domnisoara X il intalneste pe don`sorul Y. Toate bune si frumoase, insa ei se cam plac. Se intalnesc o data, se intalnesc de doua ori si acesta devine un lucru placut si frecvent. Un pupic pe oraz, apoi un sarut si admosfera devine incitanta, dar si compromitatoare. De ce spun compromitatoare? Ambii vin dintr-o perioada de burlacie si dupa niste relatii tumultoase. Dar acesta nu este nici pe departe un obstacol, ci probabil cel mai sigur este faptul ca nici unul nu vrea sa aiba vre-o obligatie, explicatii de dat 24 din 24, dar mai ales teama de a se putea indragosti din nou, si culmea sa iasa ceva cu adevarat placut si pasional.

Totusi chestia cu „Prieteni cu beneficii” nu este gresita. Dar nu stiu de ce cred ca nu este prea adevarat. Adica am nevoie de tine te gasesc, ai nevoie de mine ma gasesti, astazi iesim, maine iar si tot asa. Si cu pasi mici incepeti indirect sa faceti parte unul din viata celuilalt fara ca macar sa va dati seama. Se intampla 1 luna,poate 2, si  lucrurile stau la fel intre voi. Dar totusi nu credeti ca la un moment dat este imposibil sa nu ajungeti sa nu depindeti unul de altul, sa va faceti griji pentru celalalt, sa va indragostiti? Pentru ca acesta este riscul in toata aceasta treaba. Sa va treaca fluturasi prin stomacel si sa va ganditi „Vai! Daca nu mai vrea nimic cand o sa afle ca eu deja incep sa tin la el?”. Cam ironic, dar adevarat.

Stiti ce cred? Ca pana la urma e mai mult o amageala pana la pasul important „Relatie Serioasa”. Sau poate o joaca pana la „Cine cedeaza primul”.

Dar cred ca aceasta mica aventura poate fi palpitanta si chiar ar fi un foarte bun „sa ne cunoastem mai bine”. Asa probabil in momentul unei viitoare relatii ne-am pretui mai mult.

Asadar, cati dintre voi sunteti dispusi sa intrati intr-o astfel de joaca si sa vedeti cum este sa faci fata unei provocari?

Reclame