Asta ma intrebam si eu acum ceva vreme: De ce inseala lumea? In timp, mai crescand putin, am inceput sa imi dau seama de unele motive care conduc la acest act demn de dispret (dar cam placut:D), dintre care sa evidentiem cateva:

-ori ceva nu merge bine in relatia ta si simti nevoia sa evadezi

-ori iti lipseste ceva de la persoana de langa tine

-ba vrei sa simti si tu niste senzatii tari

-sau ceva des intalnit, pica o ispita si cum noi suntem oameni (scaza cam folosita) nu prea putem rezista tentatiei.

Bine ca astea sunt doar cateva din multele motive, insa pe acestea am vrut sa le scot in evidenta. Sa spunem ca ai o relatie. Lucrurile merg binisor, dar da se poate si mai bine. Apare in peisaj un el, care rau nu arata, ii cam place de tine si culmea stie sa te faca sa te simti cu adevarat pretuita. Mititelul tau dracusor se comporta cu tine, desi nu urat, adevarat, prea lejer, ca vezi doamne ea e acolo tot timpul cand vreau si stiu sa o gasesc. Gresit! Mai avem si noi nevoie de cate o atentie din partea voastra sa ne simtim si noi apreciate, nu sa fim doar persoana in care sa iti gasesti tu refugiu de cate ori ai nevoie. Si cum spuneam, apare frumuselul, si desi ea tine la partener asa cum este el, micutze fantezii tot ii umple imaginatia. Asadar intr-o seara pe cand stau cei doi de vorba, ispita si ea, in toiul unei discutii banale barbatul o stange cu putere lipindu-si corpul de al ei, o priveste ispititor in ochi si sarutand-o ( mai sa nu o manance ;))) admosfera se incinge si se incheie cu ce era de asteptat (sau nu).

Acesta este doar un exemplu, si nu incerc sa arunc vina doar pe iubitul neglijent, insa doar nu o sa spun de acum ca doar fata a gresit.

Si mai era o chestie ce vroiam sa o scot in evidenta. Cica de obicei barbatii inseala desi iubesc. De ce? Pentru simplu fapt ca sunt barbati si au asta in sange. Cam stupida chestia si sincer nu prea cred ca este adevarat. Adica daca vrei sa nu insel, poti sa nu o faci. Totul este sa vrei ( sau totul vine din incheietura, nu? ;))) .

Dar de multe ori o mica escapada de aceasta de la cotidian este binevenita. Astfel putem vedea daca gasim ceva mai bun in alta parte sau daca trebuie sa pretuin ce avem.

Reclame