Pentru un moment vreau sa retraiesc toata sentimentele de cand eram cat un ghemotoc si sa imi aduc aminte de toate desenele ce imi aduceau un zambet pe buze si ma faceau sa simt placerea de a trai, prin intermediul televizorului, o viata palpitanta si plina de emotie, de emotia descoperirii fantasticului. Pare cam stupit poate, insa tare as vrea uneori sa mai fiu la fel de copil ca acum cam 10 ani. Iluzii doar;)).

Asa. Ce desene imi placeau? Tom si Jerry. Fantastic de mult ma mai amuzam in prima zi a noului an cand puteam sa vizionez toata ziua pana interneveau tiranii ( parintii;))) si mai schimbau postul. Radeam intr-una de cat de prostutz era Tom si cat de comic, Jerry. Acum ruleaza cam aceleas episoade. Asta este bine:D.

Flinstone-  cat mai puteam sa rad de el. Cu masina lui si cu avantul de pornire (picioarele). El si bunul sau prieten Barni:>. Ce tare era cand se certau si fiecare cu nasul pe sus;)).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fetitele Power-puff- „Si iata fetitele Power-puff au salvat din nou situatia” – parca asa era. Si cu Mojojojo „Am invins- muhaha”;)). Imi place episorul in care se chinuia Buttercup sa gaseasca o putere diferita decat a celorlalte doua. Si a gasit ca poate sa intoarca limba;)). Sau ca niciodata nu i-a aratat fatza asistentei primarului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemenii Cramp– Ceva gen Bula si Strula. Cel mai tare a fost cand Lucian i-a crosetat celuilalt sprancene si par si i-a lipt supt brat. Prea tare. Se dadea el mare ca a devenit barbat si fetele mureau dupa el. ;))

Scooby doo-Unde esti tu?.. Fomistul;)). Sa le dai un camion cu mancare si tot manca. Fricos ca fricos, dar tot salveaza situatia.

 

 

 

 

 

 

Printesa Sisi- Soacara soacra poama acra; asta merge aici. Ca din cauza reginei-soacra se produce toata actiunea. Deci soacrele sunt uneori naspa!

 

 

 

 

Viata cu Louie– si povestile lui tataie.

Caine prost ma faci de ras

Sandocan- preferatul meu

 

 

 

 

 Miky Mouse

 

 

 

 

 

 

 

Dexter- Didi bleaga! sau „Omelette du fromage!”

Voi ce mai urmareati? Ca eu nu mai tin minte:D

Anunțuri