Chiar vrem asta? Da vrem. Motivul? Vrem pentru ca in afara situatia este mult mai buna si vrem pentru ca se castiga bani si se traieste foarte bine. Acestea sunt singurele motive. Spun asta pentru ca eu una mi-as dori ca in alte tari oamenii sa fie la fel de primitori ca romanii. Si cred ca asa este. Nu peste tot este la fel, evident, insa persoanele straine sunt diferite. In primul rand stau si vad cum femeile famiilor cu bani stau degeaba, nu fac nimic si cheama femei la curanenie. Evident este bine pentru cei care lucreaza acolo ca vor castiga un ban. Insa mi se pare foarte urat ca o femeie ce stea destul de mult pe acasa sa nu faca altceva decat sa stea la calculator, la televizor, sa doarma si sa aibe grija de ea. Da.. In fine.

Sa trecem la barbati. Barbatii, ce-i drept lucreaza si o fac bine. Sunt si ordonati ce-i drept. Insa au o mica problema: cei mai multi dintre ei, dupa impresia de barbat frumos si dulce, ajunge sa isi de-a arama pe fatza. Care este aceasta? Un afemeiat, o bucata de mascul care cand nu ii convine ceva mai da putin si in tine. Da. Cunosc femei romance casatorite cu altii care sincer nu prea sunt fericite.

Deci tot golanasii nostrii sunt mai buni:D.

Oricum eu, la fel ca si voi probabil as vrea o tara ca afara. Insa pana atunci chiar astept ca tara noastra sa poate sa mai creasca un pic si sa o faca in bine. Sper doar ca viitorii nostri copii nu vor avea un trai mai greu, ci unul mai bun.

Reclame