„Fiecare clipa trece cu tine in gand. Fiecare minut ma face sa plec… in inima ta. Doar cand esti tu! Si doar cand suntem noi.”-Iubirea te face sa spui aceasta fraza si tot ea o face sa fie si adevarata.

Am auzit de multe ori faptul ca nu ai cum sa iubesti la varsta de 15-16-17 ani, ca atunci doar crezi ca simti acest sentiment, ca un copil nu poate sa simta asa ceva. Sincer nu sunt de acord. Iubirea nu are varsta. Iubirea este atunci cand o simti. Atunci cand esti dispus sa simti si sa transmiti. Este atunci cand zambetul ce ti se citeste pe buze are un nume.  Si nu ma refer la acele relatii in care dupa 2 zile partenerii spun un „Te iubesc” doar ca intretina relatia, iar peste 3 saptamani apare o alta persoana si se intampla la fel. Iubirea nu o poti simti 1 zi, 1 saptamana, 1 luna. Iubirea dureaza. Chiar si dupa o despartire. De ce? As vrea si eu sa stiu. Poate pentru ca a iubi nu inseamna a avea. A iubi poate inseamna a lasa pe celalalt sa fie fericit, chiar daca tu nu esti. Inseamna a fi fericit prin ochii celuilalt. Nu sunt clisee. Cel putin nu atat cat traiesti cu acest sentiment.

Ascultam o melodie ce am postat-o pe facebook acum nu prea mult timp si spunea ceva de genu:

<<„Iubirea este o chestie care te face sa razi atunci cand esti obosit.”

„Iubirea este cand ii spui unui baiat ca-ti place camasa lui, si atunci el se imbraca cu ea in fiecare zi.”

„Iubirea este atunci cand catelusul vine si te linge pe fata chiar daca l-ai lasat singur toata ziua.”>>

Nu stiu. Iubirea sincer chiar e ceva minunat! Lasati-va purtati de val si doar nu ganditi prea mult. Oricum cam ia mintile;)).

Acum va las cu Bryan Adams.

Reclame