Canibali. Roiesc in jurul „carnii”. Isi asteapta prada, iar cand isi face aparitia o ispitesc si bum! O domesticesc, o sufoca si in cele din urma o inhata. Stii la cine ma refer. Probabil esti unul din masculi. Esti un carnivor, iubesti femela si o cauti, o astepti, o urmaresti. Simti mirosul ei de la departare, o sorbesti din priviri, o doresti. Pielea ei iti starneste pasiunea, iar trupu, ti-l cere sangele. Pentru ca cei mai multi dintre voi traiti prin carne, devorand pana la ultimul centimetru, pana la cea mai ascunsa parte.

Ma da ce infometati mai sunteti. Legumele de ce nu va plac?;)) Sau simplu „crochete cu gust de carne”? Da, probabil pentru multi ambalajul face produsul mai bun la gust. Vedeti ca mai sunt si produse expirate cu ambalaj de lux.

Iar voi o sa spuneti ca nu toti sunt la fel. Stiu. Mai sunt si mici exceptii si ca asta se intampla doar atunci cand nu iti pasa sau chestii de genul. Blah blah. Dar tot imi place cum suna Masculi carnivori;;). Va cam caracterizeaza:-„. Cealalta serie cum s-ar numi, Pufosenii? ;))

Reclame