Si uite ca a trecut o saptamana de cand nu am mai scris. Pff… mult. Lipsa de inspiratie si mai mult de chef. Cred ca nu a fost zi in care sa nu spun „Astazi scriu!”. Tipic;)).
Dar sa trecem la altele.

Astazi ne aflam in Ajunul Sfantului Andrei:>.
Ce sa face in aceasta seara?Vraji!:>
Asta pentru fete. Se spune ca prin aceste vraji iti vei da seama, prin diferite „procedee”, cine va fi ursitul pe timpul anului.
Din ce tin eu minte, am cautat anul trecut sa vad ce tipuri de vrajitorii se fac in aceasta noapte si am aflat cateva:
– Se pune busuioc sub perna, sau oglinda
– Fata se piaptana si isi pune piaptanul tot sub perna si v-a vedea pe cine viseaza
– Cica un obicei stravechi spune ca fata trebuie sa se duca la miez de noapte dezbracata in fata fantanii si sa se uite in apa. Acolo i se va reflacta chipul viitorului sot (Eu spun ca prea e peste tot aceasta vraja. Un pont bun pentru baieti? Sau doar expluatare pornografica?;)) )
– Alta vraja spune ca se pun noua picaturi de ceara, de la lumanare, intr-un bol si la fiecare picatura se rosteste cate un nume de baiat. Se va lasa la limpezit putin timp si se va forma o litera. Acela iti va fi ursitul.
Mai sunt si altele, dar asta depinde si de traditiile de zona.
Ultima am incercat-o si eu. Acum doi ani parca, am facut-o si mi s-a format o litera. Si ghinion sau coincidenta chiar un baiat cu litera respectiva a fost;)).
Iar anul trecut am sarit la doisprezece noaptea gemul sa merg in camera din spate sa caut o oglinda ca nu aveam in toata casa o oglinda mica;)).
Fata ce sa mai…;)).

Deci fetelor, mult succes la vrajit si la gasitul cautatului si neexpluatatului.
P.S.
Eu anul acesta lipsesc de la ritualul specific: furatul portilor, a presurilor. Voi aveti grija sa nu ramaneti fara ele.
Ca baietii abia asteapta sa mai faca cate o gluma domnisoarelor:P.
Ia sa vedem, cine isi gaseste destinatul.
Voi don`sorilor, stati linistiti, uitati-va la televizor, navigati pe internet, ca fetele isi fac singure treaba:D. Voi doar veti veni cu tot tacamul;)).

Reclame