Imi amintesc cand am inceput sa acord si eu o atentie acestei zile. Eram undeva prin clasa a VII-a si la scoala aveam colege ce aveau prieten: S.G. si D.H. . Imi aduc aminte ca mi-a placut sa vad fetele rusinate, noi celelalte sarind sa vedem ce au primit cadou (tin minte doar pe S. nu stiu daca si D.). Dar atunci am inceput sa privesc aceasta zi ca pe o sarbatoare.
Clasa a VIII-a a adus in atentie cererea profesoarei de engleza de a face o felicitare sau cate o poezie. Am facut pentru prima data o scrisoare de dragoste (daca se poate numi asa) si cateva poezii. Acum ca ma uit la ele si cam rad;)). Vai de capul ei de scrisoare, dar ca amintire e draguta si o puteti vedea si voi aici. Astazi aveti voie a rade. O fac si eu!:>
Din clasa a IX-x nu am nici o amintire. Nici una prea placuta cred, asa ca o sa o las deoparte.
Dar vine din urma a X-a. Citesc si acum, cu sufletul strans, acea scrisoare. Din tot ce am scris eu pana acum aceasta scrisoare face totul.
Iar anul acesta ce credeti? Scrisoare! Chiar aici.

Dar din cate observati si voi (observ si eu!) nu am avut niciodata prieten de Valentine`s Day. Mi se pare atat de comic;))). Nu ma dau in vand dupa ” Cumpara-mi! Da-mi! Adu-mi!” , dar mi-ar placea sa vad daca as observa vreo schimbare fata de zilele celellte din an ( cu pretenul).

Dar sa trecem peste deceptia mea sentimentala si sa trec la ce vreau.
Sa va arat niste poze ce le-am gasit eu cand am scris pe net Valentine`s day:


Hammm. Ce spuneti fetelor?:>:>


Pam- pam.


Se pare ca cineva nu vrea sa prinda aripioare. Nu-i nimic. Dar fii atent: Nu poti scapa!!


Vaileu! Bine ca am evoluat ca ajungeam si noi asa;))).


Ia uite la pisi ce indragostit e:>.


Tocmai ce spuneam ca nu am partener pentru aceasta zi. I-auzi ce zice;)).


Uite-i si pe astia!

Anunțuri