Hamm.
Sa spunem ca domnisoara X ii trimite un mesaj domnisorului Y. Bun. Pana acum toate bune si frumoase. Dar dintr-o data are loc urmatorul eveniment: nu raspuns!
Insa fata isi spune: „Ehhh. Sigur are treaba.”. Ok. Dar faza se repeta, trimiterea mesajului, si azi si maine si poimaine. Si fata inventeaza tot felul de scuze: „Nu are timp. Poate e cu baietii. Invata. Momentul meciului trebuie sa inceapa… in doua ore. Poate se uita la un film, nu?”. Si tot asa. O sa iti spun, tie draga fata, nu stiu unde se uita, dar stiu ca sigur nu la tine!

Lucrurile acestea se intampla. Si exemplul de mai sus l-am spus doar asa ca sa va introduc in tema, dar stiti voi ca in mare parte e adevarat. Nu doar Don`soarei X, ci si multi altora si nu doar cu un mesaj, ci si in discutiile personale si multe altele. Si pana la urma toate aceste lucruri marunte au o relevanta mare.
Intelege! Nu vrea. Si ma refer la o relatie, ca ar fi prea stupid sa spun asta. Nu vrea sa vorbeasca cu tine, nu prea sa te auda, nu vrea decat sa incetezi!
Stiu ca nu e placuta chestia, dar nu ai ce face. Cauta-ti un prieten/a in alta parte, pentru ca momentul gasirii scuzelor a cam trecut.

Si eu sunt putin cam directa prin acest articol, dar na… adevarul nu strica! Amagirea cam da.

Reclame