Si aici vine „greu”.
Cineva cunoscut mie ar zice „Greu? S-o crezi tu.”. Si de ce sa spun nu daca chiar asa este?
Sa recunoastem ca suntem oameni si ne atrag unele lucruri… privirea. Ce e clar e clar: nu poate sa ii placa lu` Costică fara frica ce ii place lu` Ionică sau lu` Georgică.
Dar acum vorbim strict despre ei.
Din cate am inteles eu acest ei, barbatii, au doua feluri de a privi femeia: din fata si din spate! Si ce pot vedea? Pai sa va spun eu: ceea ce privesc in fiecare dimineata cand ma uit sa vad cum imi sta bluza si ceea ce vreau si eu sa vad cand imi trag o pereche de pantaloni si ma intorc cu spatele, uitandu-ma tostusi in oglinda. Dar fara prea multe prezentari, faceti cunostinta cu Domnisoarele Sanzi si Ana si Domnul Ravagii. Nu va ajuta nici asta? Ok, ok: Doamnelor si domnilor ele sunt pentru barbati cartea de vizita a unei femei: sanii si fundul (sa nu vorbim urat si sa scoatem din prim plan cuvintele ca țațele si curu, pe care totusi le foloseste toata lumea, dar na, trebuie sa pastram aparentele- in fine).

Intelesai, ca vii din fata „Hopa sanii”, vii din spate „Hopa fundul”. Codul genetic al barbatilor spun ei. Noi spunem doar simplu: Barbati!
Sa fim seriosi, doar nu o sa spunem ca e gresit. Uneori nu o fi frumos, alte ori se mai intimideaza fata, alte ori mai devenim si Domn` Magar, dar treaba asta e de cand lumea si pamantul. Ca doar ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place.
Ia sa incerc si eu: „Frate, o vezi pe asta din spate? Ari-un cur. Vaileleu.”, „Da o vezi pe asta din fata. Uitea ci balcoale. Uliuliu!”. Cam asa vad ei femeia lucrurile. Ca doar si nivelul politic mai trebuie putin stimulat, nu?

Asta ar fi putin din partea misogina. Una din sexul feminin spune „Mai exista si o alta parte?” (Ironic!).
Dar uite ca Dumnezeu a facut femeia si barbatu` si ia dat omului sî bune sî răli.
Sî acelia buni `spuni` cam asă: Exista o partea buna a barbatului (Ura! Aplaudati fetelor!:-„) care trece de `instinctele barbatesti, animalice si ne-` si priveste femeia si din alte unghiuri. Unii privesc mimica, altii vestimentatia (de ar fi cat mai fara ea, nu?), alti un toc, un machiaj, mai si o privire.
S-a remarcat faptul ca ce ii atrage privirea, in mod special, unui barbat la o femeie este parul. Punct ochit baieti!

Hai sa ii mai lasa in pace ca or sughita saracele bestii.
Curioasa as fi la ce se uita femeile? Punct sensibil! Flacari flacari! Se pierde semnalul… nu… nu.. n… La revedere!:D

Reclame