Uite că mai trece un an. Eu spun că e de bine :D.
Mă bucur că anul acesta am avut timp să mai cresc puțin și mai ales să învăț lucruri noi. Pot spune că a fost un an bun, suișurile și coborâșurile fiind mai ușor de depăsit. Poate și vârsta e puțin de vina, oricum e un lucru bun.
Anul acesta am avut timp și voință să învăț să iert persoane vechi sau noi, însă dragi. Am avut puțin curaj să încerc să fiu ceva mai buna în ceea ce fac, și chiar dacă de multe ori mi-a eșuat mă simt bine pentru simplul fapt că am încercat.
Ma bucur că am început să îmi fac noi prieteni si că, de asemenea, mi i-am menținut pe cei vechi.
Ma bucur că anul acesta nu am mai avut nevoie de persoane lângă mine ca să pot să mă simt în regula, ci că pur si simplu m-am simțit bine în apropierea lor sau măcar cu gandul la ei.
De asemeni sunt fericită că am învățat să spun stop când trebuie și că am putut să dau drumul unor persoane și lucruri, atât pentru sufletul celor în joc, cât și pentru mine.
2012 a adus un nou început celor ce au pornit în viața, prietenilor ce au început facultatea, celor ce au ales să câstige un ban sau celor ce au ales să înceapă intrarea în viață pe un alt punct de pe hartă.
La politică nu ma bag că nu vreau să știu nimic, ci doar să sper că lucrurile poate vor fi de acum mai bune.
Sunt fericită că am învatat să fac multe prăjituri și că acum nu o încurc mai mult pe mamaia, ci că mai mult o ajut (sper).

Tuturor vă doresc un an nou cât mai bun, plin cu bucurii și fericire, un sincer La mulți ani și petrecere frumoasă!
800x449-wallpaper-new-year-2013-11

Fetelor, nu uitați lenjeria roșie! ;;)

Reclame