Despre mine

Hei hei! Am onoarea sa ma aflu pentru prima data aici.  Sa incepem ..:D. Ma numesc Ioana Curcan(sau Zix-un nickname). Am varsta de 16 anisori si imi traiesc toate fericirile, supararile, distractiile, intr-un cuvant viata, in Orasul Darabani judetul Botosani. In urma cu aproximatix 16 ani, intr-o zi in care crapau lemnele de frig, 11 ianuarie`95, mi s-a propus sa vin pe aceasta planeta invadata de oameni si mi-am spus „Bai de ce nu? Ca doar aici e frumos, si cu criza si fara ea, si cu Base si fara el, cu turma lu`Gigi sau cu toanele lui Dragusan.”. Recent  am terminat clasa a X-a (in sfarsit am luat vacanta!!) la Grupul Scolar Darabani si ma asteapta o vara plina de neprevazut si neplanificat.

Desi m-am gandit o perioada asupra faptului „A intra sau A nu intra” intr-un astfel de „domeniu”, abia acum am luat in calcul posibilitatea „Da. Vreau sa intru in blogging si chiar asta o sa fac.”. Ciudat. Nu prea ma asteptam nici eu sa ajung sa fac chestia aceasta. Nu stiu cat o sa rausesc sa ma mentin pe aceasta latura, insa este o provocare si sincer imi cam place rolul de Pokemon;)).

Despre mine ce pot spune? Cum recent am primit o astfel de intrebare o sa dau acelasi raspuns: imi plac baietii la nebunie. De ce nu? Micile bestii  sunt un drog destul de puternic pentru noi fetele. In general imi place sa conversez foarte mult cu baietii. De multe ori ma simt mult mai bine in preajma lor decat a unor fete. Stiu, si mie mi se pare ciudat,dar este foarte interesant .

O slabiciune de a mea (defapt cateva): cornurile=p~, muzica si prietenul.

Fire romantica? Da se poate.

In general urmaresc multe seriale (90210,The Vampire Diaries,Couger town,Secret diaryes of a call girl,Supernatural si multe altele), despre care probabil o sa scriu cu prima ocazie (sau a doua:D) .

Plimbarile sunt un fel de escapada de la cotidian, iar daca vrei sa nu stai degeaba vino la un remi. Sunt dispusa oricand!

Pe mess sau vizionand  orice la televizor o sa ma vedeti doar din greseala,insa la raionul de papuci si rochii prezenta destul de mult:”>.

Un ultim lucru, nu imi plac persoanele care se iau de cei dragi mie. Ia-te de mine si rezolvam noi problema (insa nu crezi ca este mai bine sa incercam sa discutam cat mai frumos si fara nici un fel de rautate?).

Pfff..cam atat despre mine. Sper ca nu v-am plictisit deja.

DECI! Promit, atat celor care o sa citeasca acest blog, cat si mie, ca o sa incerc sa dau tot ce pot  ca lucrurile sa iasa cat mai bine aici, pe ioanazix.wordpress.com.

Acum, sincer sunt curioasa: cati dintre voi sunteti dispusi sa ma urmariti cum evoluez? :”>

16 comentarii la „Despre mine”

  1. IOSUA a spus:

    cred ca esti o fata interesanta si cu multa imaginatie.mai cred ca in general esti deschisa fata de oameni si asta e chiar un lucru bun

  2. nice >:D<:*:*:*

  3. Scurt si la obiect:
    1. Imi place descrierea.
    2. Dragut blog-ul la prima vedere sper sa-l citesc la a doua!
    3. Oare chiar sunt o bestie?!?!?!! Nu prea cred…:))
    4. Bafta cu el!

  4. coma a spus:

    Bravo Lavinia şi succes în continuare.
    Te descurci bine.

  5. grija la ortografie, la varsta de 16 ani ar trebui sa stii deja cum sa scrii „vino” si „ia-te”. altfel, mult succes, pari o tipa interesanta! :)

  6. Maduu a spus:

    Tzucaa,vezi ca ai mici greseli prin „prezentarea” asta ,cum ar fi :”Bototsani”, sau „neprevzut” ….corecteaza acolo,sa fie si mai bine ,in rest …e super tare >:D< Bafta ! Maduu ::*:*:*

  7. Frumoasa descriere pentru o tipa de 16 ani :). Daca ai fi scris si localitatea de unde esti si ce faci la scoala ar fi fist perfect .

  8. diana a spus:

    „iar daca vrei sa nu stai degeaba vin-o la un remi. Sunt dispusa oricand!”
    oricand?:))
    mai gandeste te;;)

Lasă un comentariu